TPD regulations in UK

TPD Vaping Laws UK – 2017 Regler

tpd 2017 I maj 2017 träder Tobaksvarutirektivet i kraft. Denna förordning skapades i EU-parlamentet av icke-valda tjänstemän, röstat igenom av parlamentsledamöterna och sammanföll med en enorm ökning av lobbyutgifterna inom tobaks- och läkemedelsindustrin. Men eftersom detta infördes i brittisk lag i maj 2016, röstade den senaste tiden att Brexit lämnar EU inte effekten av denna nuvarande lagstiftning, skulle enbart upphävande av lagen i Storbritanniens parlament ändra den nuvarande situationen.

Det här är en uppdatering till artikeln: “Elektroniska cigaretter 2016 – Hur E-cig UK-reglering är inställd för att ändra sättet du vape”, som fick hundratusentals visningar och hundratals kommentarer och aktier.

För att läsa om, här är några av de regler och begränsningar som måste följas för e-cigarettreglering för 2017.

UK Vaping Laws 2017

Maximal påfyllningsbehållare får inte överstiga 10 ml.
Bortsett från ökningen av miljöavfall från alla dessa extra plastflaskor, kommer detta att öka e flytande kostnad eftersom förpackningar utgör en betydande del av produktionskostnaden.

Maximal nikotinstyrka på 20 mg.
Ett slag mot nya användare som kommer från en stor rökning vana, 24 mg var en vanlig styrka för att börja med att sparka cigaretterna. Den största effekten kommer att finnas på DIY-marknaden, där höghållfast nikotinkoncentrat på upp till 72 mg / l vanligtvis användes för att blanda din egen juice. Ingen “slutkonsument” kan köpa nikotinbasvätska i styrka över 20 mg / liter och flaskstorlek över 10 ml.

Maximal tankkapacitet på 2 ml.
Säg adjö till mycket högpresterande och “sub ohm” vapningstankar och en massiv minskning av produktval. Förvänta att endast några få tankar ska vara tillgängliga och att fylla på dem mycket oftare.

Produktgodkännanden, Förpackningskrav, kundmeddelanden och datarapportering.
Några av detta välkomnas av branschen att öka kvalitetskontroll och säkerhet, men mycket av detta är redan gjort frivilligt av välrenommerade återförsäljare och tillverkare. Kostsam produktregistrering för varje produktvariation (varje variation av styrka och smak) kommer massivt att minska e-vätskevalet och nya smaker på marknaden. Extra kostnader för överensstämmelse leder slutligen till ökade kostnader för produkter till konsumenten.

Vaping i 2017

e-cig-starter-kitSo 2017 kommer att vara året för förändring för elektroniska cigaretter i Storbritannien. Förvänta sig en massiv shake up av branschen med mindre företag att stänga, en massiv minskning av produkt erbjudanden och ökade kostnader över hela linjen. På CigElectric har vi förberett oss för överensstämmelse i över ett år och är väl positionerade för att anpassa sig till förändringarna. Vi säljer våra 30 ml e-vätskor till den 19 maj och hoppas att alla våra populära smaker kommer att finnas i 10 ml storlek efter det, tyvärr kommer vår 24 mg styrka att avbrytas. Vi säljer vårt mycket populära EU-kompatibla Endura T18 startpaket och EU-kompatibla iClear clearomizer-sortiment tillsammans med andra högkvalitativa och kompatibla tankalternativ.

Vi rekommenderar att du fyller på dina vanliga produkter före den 20 maj, eftersom det kan vara en rush på grund av att kunderna lagrar sig som förberedelse för förbudet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *